Persbericht juni 2019

Persbericht juni 2019

Categorie : Nieuws

De Greep naar de Hoorn – 24e editie 14 september 2019.

De allerleukste teambuilding voor bedrijven en organisaties.

Meerdere goede doelen, één winnend team.

De Greep naar de Hoorn is de ultieme challenge voor teams van bedrijven en organisaties: van administratiekantoor tot aannemersbedrijf en van onderwijsinstelling tot politieke partij. Next-level teambuilding waarbij vindingrijkheid, conditie én samenwerkingsvermogen even belangrijk zijn. 14 september vindt de 24e editie van het fundraising-evenement plaats.

Dus jij denkt dat je collega’s goed op elkaar zijn ingespeeld ? Doe dan een Greep naar de Hoorn! De leukste challenge voor bedrijventeams uit Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. “Denkkracht en spierkracht, maar vooral samenwerking zijn nodig om de overwinning te behalen”, zegt Rob Verbrugge, voorzitter van de Stichting Weerter Bedrijven Competitie. “Daarvoor zul je de beste prestatie moeten neerzetten in totaal verschillende opdrachten, verspreid over Weert.”

Denken, spieren, samenwerking en… FUN

De Greep naar de Hoorn bestaat in totaal uit 14 spellen rondom Weert, die gedurende de dag in teamverband gespeeld worden. De spellen zijn een mix van denk-, kracht- en samenwerkingsuitdagingen en zijn geschikt voor iedereen, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. En als je de hele dag geprobeerd hebt de andere teams te verpletteren, is er weer een grote verbroedering tijdens de feestavond na afloop.

In de Greep naar de Hoorn neem je het op tegen zo’n 40 teams van 6 tot 9 personen van de meest uiteenlopende organisaties en bedrijven. Aben & Slag Advocaten, Nering Bögel en Perfetti van Melle, maar ook de brandweer en het St. Jans Gasthuis strijden bijvoorbeeld mee. “Het wordt dus echt een strijd tussen teams met allemaal hun eigen sterktes en zwaktes”, zegt Rob.

Fundraising

Het mooie is dat iedereen uiteindelijk meespeelt voor het goede doel. Al je bloed, zweet en tranen zijn dus zeker niet voor niets. De afgelopen edities is er in totaal al meer dan 600.000 euro opgehaald. Zo is de opbrengst van 2018 van ruim 25.000 euro onder andere uitgereikt aan de Voedselbank, FC Oda, DSO Weert, Stichting Land van Horne, Harmonie St. Joseph en Tensor Turnen. De Greep naar de Hoorn wordt georganiseerd door de diverse serviceclubs van Weert en omgeving.

Doe mee

Doe mee en schrijf je team nu in via www.www.greepnaardehoorn.nl !


twitter