GREEP NAAR DE HOORN

De Greep naar de Hoorn

Denkkracht en spierkracht zijn even belangrijk om de overwinning te behalen. Daarvoor zul je de beste prestatie moeten neerzetten in totaal verschillende opdrachten, verspreid over Weert.

In de eregalerij van winnaars prijken namen als de Rotary Weert Land van Horne, Trespa International, College Cranendonck en Becs IT services.

Als de strijd is gestreden, is het een en al gezelligheid tijdens de feestavond en kijken we samen terug op een geweldige sportieve dag.

Wie organiseert :
De gezamenlijke serviceclubs (Lionsclub Weert Graafschap Horne, Lionsclub Weert, Junior Kamer Weert, Ladies Circle Weert, Rotaryclub Weert, Rotaryclub Weert Land van Horne, Kiwanisclub Weert, Kiwanisclub Cranendonck en Leo Club Weert Montmorency) maken deel uit van de stichting Weerter Bedrijvencompetitie. Elk jaar organiseert zij op de tweede zaterdag van september een ludieke sportdag voor bedrijven- en instellingenteams, genaamd “Greep naar de Hoorn”.

Teambuilding, plezier en netwerken vormen het nut van de bedrijven. Door de kosten te minimaliseren worden de opbrengsten ten gunste van goede doelen in de regio gemaximaliseerd. Door sponsoring en vrijwilligerswerk komt ongeveer 80% van het inschrijfgeld ten bate van die goede doelen.
De 25ste editie van de Greep naar de Hoorn zal plaatsvinden op 10 september 2022 bij Kidsplaza en op diverse locaties in en rondom Weert.

 

 

Klik hier voor een overzicht van de spellen in 2018.

ANBI status

De Stichting Weerter Bedrijvencompetitie is sinds augustus 2017 de ANBI-status verleend.

“Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. “

De overheid stelt strenge regels op voor het verkrijgen én behouden van een ANBI-status. Maar daarmee is het voor ondersteunende particulieren, bedrijven of instanties een waarborg dat onze stichting zorg blijft dragen voor het financieel ondersteunen van goede doelen in de regio Weert.

Het bestuur bestaat uit 4 leden

  • Rob Verbrugge (Lionsclub Weert Graafschap Horne), voorzitter
  • Hugo Verheggen (Lionsclub Weert), penningmeester
  • Janske van Santvoort (Rotaryclub Weert), secretaris
  • Ad van Dongen (Kiwanisclub Weert)

Klik hieronder voor meer informatie over de ANBI status

Commissies

Er zijn 4 commissies actief voor de organisatie van dit evenement. Meer informatie over de samenstelling en de functies van de diverse commissies via onderstaande button.


twitter