Persbericht 5 aug. 2020: Greep naar de Hoorn 2020 gaat door!

Persbericht 5 aug. 2020: Greep naar de Hoorn 2020 gaat door!

Categorie : Laatste nieuws Nieuws

PERSBERICHT

GREEP NAAR DE HOORN 2020 GAAT DOOR!! ….. maar wel anders.

De stichting Greep naar de Hoorn heeft besloten dat de jaarlijkse bedrijven competitie in de traditionele vorm met rond 500 deelnemers, een centrale ontvangst en een afsluitend  feest in verband met de corona situatie dit jaar niet door kan gaan. In plaats daarvan wordt er voor trouwe deelnemers  een alternatieve Greep georganiseerd, die volledig Corona-proof is.

Deelnemers aan de Greep naar de Hoorn 2019
Deelnemers aan de Greep naar de Hoorn 2019

 

 

 

 

Nu een normale Greep naar de Hoorn er voor dit jaar niet in zit, wil de organisatie van de Greep, die nu al 24 jaar lang iedere 2ezaterdag van september plaats vindt, deze dit jaar toch niet zo maar voorbij laten gaan. Voorzitter Rob Verbrugge: “Als organisatie wilden we graag iets terug doen voor de jarenlange trouwe deelnemers, die na de lange periode waarin weinig mogelijk was nu waarschijnlijk wel toe zijn aan een teamactiviteit. De editie van 2020 wordt nu een speciale “Bonus” editie, die volledig Corona proof is.” Om de corona regels in acht te kunnen nemen, wordt de Greep naar de Hoorn dit jaar decentraal georganiseerd: ieder team speelt op vrijdag 11 september tussen 4 en 8 een serie spellen op een eigen locatie. Via een live-verbinding met de wedstrijdleiding, zal ieder team van 6 tot 10 deelnemers toch een vorm van competitie kunnen spelen. De 12 spellen zijn zoals gebruikelijk een mix van behendigheidsspellen, sportieve uitdagingen en denksport. De wedstrijdleiding zal met één mobiel spel gedurende de middag van team naar team rijden en dan tevens voor de inwendige mens zorgen met pizza’s. ”Veel bedrijven hebben op dit moment grote economische uitdagingen en we  vinden het niet passen om nu betalende teams te werven. Daarom zal deze Bonus uitvoering van de Greep gratis zijn” voegt  Verbrugge met gepaste trots toe. “ We hebben de afgelopen tijd alle deelnemers van de laatste 5  jaar uitgenodigd en de respons is geweldig”.

25 jarig jubileum:

De 25 jarige – jubileum – versie van de “echte” Greep naar de Hoorn, die dit jaar plaats zou vinden op 12 september, wordt nu verplaatst naar zaterdag 11 september 2021. Dan zal er hopelijk wel groots uitgepakt kunnen worden met een speciale lustrum editie en een aanzienlijke sponsoring van éénspeciaal te selecteren goed doel.