“Bonus” editie Greep naar de Hoorn met 30 teams.

“Bonus” editie Greep naar de Hoorn met 30 teams.

Categorie : Laatste nieuws Nieuws

“Bonus” editie Greep naar de Hoorn met 30 teams.

Aanstaande vrijdag zal de speciale “bonus” editie van de Greep naar de Hoorn gehouden worden met 30 teams van bedrijven en verenigingen. De Greep naar de Hoorn is een teambuilding event  voor bedrijven en verenigingen en vindt normaalgesproken plaats op de 2ezaterdag van september. Door de coronasituatie kon het evenement dit jaar niet doorgaan in de vertrouwde vorm. In plaats daarvan zijn dit jaar voor een speciale versie alle teams uitgenodigd, die de afgelopen 5 jaar ooit met de Greep hebben meegedaan. De teams spelen de-centraal op een eigen locatie waar de verschillende spellen “corona-proof” kunnen worden uitgevoerd. De wedstrijdleiding komt tijdens het spelen langs met een mobiel spel en PIZZA’s!

“We zijn echt trots dat we voor zo veel teams in deze moeilijke tijd wat terug kunnen doen en een mooi teambuilding evenement kunnen organiseren” zegt voorzitter van de stichting Greep naar de Hoorn Rob Verbrugge. “Het was best een gok afgelopen

mei, toen we besloten om alles op alles te zetten om ook dit jaar iets te organiseren” vult voorzitter van de activiteiten commissie Henk Ruijten aan, “het is volledig anders en ook voor ons een experiment om niet alle 500 deelnemers ergens centraal te zien, maar we zijn vol vertrouwen dat het wat moois gaat worden”.  De spellen zijn dit jaar minder fysiek en meer gericht op handigheid en inzicht. “Ik ben zeer benieuwd wie vrijdagavond om 8 uur de speciale 1ebonus prijs – virtueel – in ontvangst kan nemen” zegt Rob, “In ieder geval weten we zeker, dat alle teams er een mooie middag en avond aan gaan beleven”.

De “echte” Greep zou dit jaar voor de 25emaal worden georganiseerd, maar de speciale lustrum editie is nu naar volgend jaar verschoven.