Persbericht 17 juni 2021: Greep naar de Hoorn 2021 gaat niet door, doorgeschoven naar 2022

Persbericht 17 juni 2021: Greep naar de Hoorn 2021 gaat niet door, doorgeschoven naar 2022

Categorie : Laatste nieuws Nieuws

Ondanks de positieve ontwikkelingen van de afgelopen weken, de steeds verder oplopende vaccinatiegraad en de aankondiging dat er vanaf eind juni weer evenementen mogelijk zijn, heeft de organisatie van de Greep naar de Hoorn besloten om haar evenement dat gepland stond voor 11 september 2021 niet door te laten gaan.

Omdat dit jaar de (vorig jaar geannuleerde) jubileumeditie op het programma staat en de organisatie daarmee groots wil uitpakken, zouden de mogelijke beperkingen die er in september waarschijnlijk ook nog zijn een te grote belemmering zijn om deze doelstelling te realiseren.

Daarbij is het grootste knelpunt dat er zoals het er nu uitziet ook voor evenementen in september toegangscontrole zou moeten worden uitgevoerd. Dat betekent dat het evenement in een afgesloten en controleerbare omgeving moet plaatsvinden.

Voor een ‘open’ evenement als de Greep naar de Hoorn, waarvan de spellen op verschillende locaties in en rondom de binnenstad plaatsvinden is dat niet haalbaar. Het open karakter van de Greep is één van de basis ingrediënten voor een geslaagd evenement.

Wij hebben zo lang als mogelijk gewacht met dit besluit, maar verder uitstel van een go/no go was helaas niet meer verantwoord voor een mooie editie van de Greep naar de Hoorn.

Doorschuiven van de jubileumgreep naar september 2022 geeft deelnemende teams de gelegenheid om in alle vrijheid mee te doen en de organisatie de kans om van deze bijzondere editie een spetterend en onvergetelijk evenement te maken.

Het was geen makkelijk besluit, maar wij hopen op jullie begrip daarvoor.

Wij gaan met tomeloze energie en enthousiasme door met de organisatie van de jubileumgreep 2022 en hopen jullie daar in grote getale te mogen verwelkomen!

Zaterdag 10 september 2022, de tweede zaterdag in september, zal de échte jubileumeditie plaatsvinden, de 25e Greep naar de Hoorn!

Save the date en volg de ontwikkelingen op onze site www.greepnaardehoorn.nl

We will be back!

Weert,  17 juni 2021

Stichting Weerter Bedrijven Competitie

De Greep naar de Hoorn is een gezamenlijk initiatief van de Serviceclubs uit Weert en omstreken en heeft inmiddels zo’n 600.000,00 euro voor diverse goede doelen gegenereerd. Eenieder wordt van harte uitgenodigd om goede doelen aan te dragen. Informatie hierover is te vinden op de eerder genoemde website.


Uitloggen op dit account

Geef een reactie