Inschrijving jubileumeditie geopend

Inschrijving jubileumeditie geopend

Categorie : Laatste nieuws Nieuws

Na een jaar met “een beetje” Greep en een jaar zonder Greep kunnen we in 2022 dan eindelijk de 25ste editie van de Greep naar de Hoorn gaan organiseren. Een fantastisch jubileum voor een prachtig evenement, elk jaar opnieuw georganiseerd voor het Weerter bedrijfsleven door de gezamenlijke Weerter serviceclubs. Daar mogen we trots op zijn en dat zijn we dan ook!

Natuurlijk gaan we de jubileumeditie van een aantal bijzondere elementen voorzien – blijf de berichtgeving volgen om te leren hoe precies – maar verder is de formule als vanouds: een dozijn uitdagende spellen in het gebied rondom de IJzeren Man, te spelen tussen 9 uur ’s morgen en 16:30 ’s middags, en daarna een feestelijke afsluiting met hapje & drankje bij KidsPlaza. Een team is 6-10 spelers groot en betaalt 800 euro inschrijfgeld. De opbrengsten van de Greep gaan naar een selectie van Goede Doelen in het Weerterland.

Interesse in deelname? Download dan hier een inschrijfformulier of neem via email met ons contact op voor meer informatie