25e editie Greep naar de Hoorn: teams en goede doelen kunnen zich aanmelden!

25e editie Greep naar de Hoorn: teams en goede doelen kunnen zich aanmelden!

Categorie : Nieuws

De Greep naar de Hoorn vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 september 2022. Dit jaar wordt de 25ste keer, en dit wordt gevierd met een speciale jubileum editie.

Er zijn al diverse aanmeldingen binnen, maar er kunnen nog meer teams deelnemen aan deze challenge. Dus, als je denkt dat jouw team goed op elkaar is ingespeeld, doe dan eenĀ Greep naar de Hoorn!

Teams kunnen zich inschrijven via de website www.greepnaardehoorn.nl of door te mailen naar teams@greepnaardehoorn.nl

Naast teams kunnen ook goede doelen zich nog aanmelden voor de jubileum editie. Want daar draait de Greep naar de Hoorn ook om: jaarlijks worden een aantal lokale goede doelen gesponsord. Mooi toch?

De voorwaarden voor goede doelen zijn (1) dat de aanvraag betrekking moet hebben op een sociaal-cultureel doel in de regio Weert-Cranendonck, (2) dat het om een bijzonder project gaat dat niet met reguliere middelen gefinancierd zou kunnen worden, en, (3) dat het om een concrete zaak gaat waarvoor de Greep naar de Hoorn in een voorkomend geval rechtstreekse facturen kan voldoen.

Goede doelen kunnen zich aanmelden via de website www.greepnaardehoorn.nl of door te mailen naar bestuur@greepnaardehoorn.nl