Trespa International wint Greep naar de Hoorn

  • -

Trespa International wint Greep naar de Hoorn

Category : Nieuws

14.000 euro voor Stichting Resocialisatie Ouderen

De zeventiende editie van de bedrijvencompetitie Greep naar de Hoorn is gewonnen door het team van Trespa International, voor Lions Club Weert Graafschap Horne en Mertens Bouwbedrijf. Trespa won tevens de true team trophy voor gemengde teams. Harry Litjens, wethouder Sportzaken van de gemeente Weert, reikte in Kinderpretland de prijzen uit.

Onder een stralend blauwe hemel trokken zaterdag 8 september jl. 36 teams ten strijde in en rond de bossen van de IJzeren Man in Weert voor de Greep naar de Hoorn-trofee. De samenwerkende service clubs uit de regio Weert hadden voor twaalf uitdagende spellen gezorgd die een beroep deden op uithoudingsvermogen en creativiteit. Op het einde van de dag bleef Trespa een neuslengte voor op het team van Lions club Weert Graafschap Horne.

 

Rolstoelfietsen

Een deel van de opbrengst van de Greep naar Hoorn 2012 is bestemd voor Scouting St. Job Leuken, de Molenstichting Weerterland en het Natuur- en Milieucentrum. Een bedrag van ruim 14.000 euro gaat naar de stichting Resocialisatie Ouderen die zich o.a. inzet om ouderen, met beperkingen, woonachtig in een zorginstelling te ondersteunen. De bijdrage is bedoeld voor de aanschaf van twee rolstoelfietsen met elektrische ondersteuning. Deze voorziening maakt het voor de fietser -partner, familielid, mantelzorger, vrijwilliger- gemakkelijk een fietstocht te maken.


twitter
Inschrijf formulier

Hier kunt u het inschrijf formulier downloaden

Inschrijven 2020 per email klik hier