Opbrengst naar Toon Hermans Huis

Category : Nieuws

11 september 2010 was de 15e editie van de Weerter bedrijvencompetitie met een spectaculair optreden Harrie & De Gebroeeke Zwiegelkes Op deze zaterdag stredeen ruim 40 bedrijven en instellingen uit het land van Weert en Cranendonck in en rond de bossen van de IJzeren Man in Weert om de wisseltrofee “De Greep naar de Hoorn”.

De Greep naar de Hoorn is een initiatief van de samenwerkende serviceclubs in de regio Weert. Zij organiseren voor de deelnemende teams twaalf survivalachtige spellen in en rond de bossen van de IJzeren Man en een directeurenspel. Publiek en supporters van de bedrijven zijn van harte welkom op te supporteren. De sport- en speldag begint elke jaar om 8.30 uur bij Kinderpretland; het afsluitende directeurenspel is rond 16.30 uur ook op die locatie.

Harrie & De Gebroeëke Zwiegelkes

Het sportieve evenement werd ’s avonds afgesloten in Kinderpretland met een ludiek optreden van de mafste Weerter cultband Harrie & Gebroeëke Zwiegelkes. In het voorprogramma trad Thipi’s Bookstore op.

Toon Hermans Huis

Het hoofddoel van de 15e Greep naar de Hoorn was het Toon Hermans Huis, een inloophuis voor iedereen die met kanker te maken heeft. De huizen bieden allerlei mogelijkheden om tot rust te komen, lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen, iets aangenaams voor jezelf te doen of om professionele psychosociale begeleiding te krijgen. De Greep naar de Hoorn steunt het Toon Hermans Huis met een bijdrage van 25 duizend euro voor de inrichting van het binnenkort te betrekken huis. Naast dit hoofddoel zijn er bijdragen voor Daalzicht in Heel, AV Weert, Kindervakantiewerk Nederweert, Scouting Hubrova en harmonie St. Antonius.


Leave a Reply