Minstens 40 deelnemers verwacht aan Greep naar de Hoorn 2012

Category : Nieuws

Al zeker 25.000 euro voor goede doelen beschikbaar voor de 17e editie van de Greep naar de Hoorn op zaterdag 8 september 2012

Al 36 bedrijven en instellingen uit de regio Weert hebben aangegeven dit jaar deel te nemen aan de 17e editie van Greep naar de Hoorn. Deze eendaagse ludieke bedrijvencompetitie vindt plaats op 8 september in en rond de IJzeren Man in Weert. Met dit aantal deelnemers is een sponsorbedrag van meer dan 25 duizend euro verzekerd. De inschrijvingsbijdrage is bestemd voor regionale goede doelen. De organisatie van de Greep naar de Hoorn verwacht dit jaar circa 40 deelnemende bedrijven.

De Greep naar de Hoorn wordt georganiseerd door de gezamenlijke serviceclubs in het land van Weert en Cranendonck en is bestemd voor teams van bedrijven en instellingen. Teambuilding, slimheid, inzicht en uithoudingsvermogen vormen de kern van een gezond dagje sport en ontspanning voor het goede doel. Elk team neemt twaalf opdrachten voor zijn rekening, waarbij uiteenlopende kwaliteiten en vaardigheden gevraagd worden. De sportdag wordt afgesloten met een ludiek directeurenspel en een gezellige nazit met een buffet en muziek in Kinderpretland te Weert.  Het team dat alle opdrachten het beste heeft afgewerkt ontvangt ’s avonds de Greep naar de Hoorn-trofee.

Deelname aan de Greep naar de Hoorn kost 800 euro, exclusief buffetkosten.  Bedrijven en instellingen leveren hiermee niet alleen een bijdrage aan goede doelen, maar geven ook op sportieve wijze uiting aan hun streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven en instellingen die ook graag deel willen nemen aan deze unieke, ludieke sportdag voor het goede doel  kunnen meer informatie inwinnen via www.greepnaardehoorn.nl.


Leave a Reply