Kemo Modelmakerij winnaar 13e Greep naar de Hoorn

  • -

Kemo Modelmakerij winnaar 13e Greep naar de Hoorn

Categorie : Nieuws

Donderdag 18 september 2008Voor de tweede keer in de historie van de Greep naar de Hoorn is de eerste prijs buiten de gemeentegrens van Weert beland. Nadat bouwbedrijf Louis Scheepers uit Roermond al de eerste prijs opeiste, was het dit jaar Kemo Modelmakerij BV uit Cranendonck die er met de fraaie wisselprijs vandoor is gegaan. Na een voortreffelijke tweede plaats in 2007 wisten de Brabanders dit jaar de kroon op het werk te zetten en bekende price fighters als CFS en Derckx Staalbouw achter zich te laten.

Maar liefst 49 teams traden op zaterdag 13 september in en rond de bossen van de IJzeren Man aan voor de dertiende editie van de eendaagse bedrijvencompetitie Greep naar de Hoorn. Meer dan 500 sporters en begeleiders streden op dertien onderdelen samen en tegen elkaar voor het plezier en de eer. De organisatie was er in geslaagd de deelnemers een grote hoeveelheid uitdagende en sportieve wedstrijdelementen voor te schotelen. Spectaculair waren de eilandoversteek bij het Blauwe Meer en de tokkel-/stormbaan aan de IJzeren Man. Voor de sleutelaars was er een bandenwisseling bedacht bij de Vadah garage, voor de denkers enkele pittige puzzelopdrachten. Kortom, een gevarieerd en spannend programma. De True Team Trophy voor het beste team met minimaal drie vrouwen was dit jaar voor het team van de Gemeente Weert, dat verdienstelijk zesde werd.

De opbrengst van de Greep naar de Hoorn is bestemd voor een aantal goede doelen, waaronder het Sinterklaashuis in Weert, de Judo Shintai in Nederweert, de EHBO in Altweerterheide en het Centrum voor Creatief Leren in Sterksel.


twitter