Derckx wint 15e Greep naar de Hoorn

Category : Nieuws

25 duizend euro voor Toon Hermans Huis in Weert De vijftiende editie van de Greep naar de Hoorn is gewonnen door het team van Derckx BV uit Weert. Trespa International werd tweede, gevolgd door Mertens Bouwbedrijf. Het team van Derckx won tevens de True Team Trophy voor het beste mixed team. Het beste team uit Cranendonck was Kemo BV met een vijfde plaats. De opbrengst van deze eendaagse bedrijvencompetitie gaat naar goede doelen. Dit jaar wordt het nog in te richten Toon Hermans Huis in Weert gesteund met een bijdrage van 25.000 euro.

Onder een mooie nazomerzon volbrachten zaterdag 11 september 41 bedrijventeams twaalf spellen waaronder een mattentrekwedstrijd, boogschieten, roeiboot spuiten, zaalhockey, schipper overvaren, braille lezen, een zwembadspel en bandenspel. Het team dat de twaalf spellen en het directeurenspel het beste uitvoerde, mag zich een jaar lang houder van de “Greep naar de Hoorn-wisseltrofee” noemen.

Inrichting opvanghuis

Loekie van Maaren-van Balen, voorzitter van de Stichting Toon Hermans Huis in Weert, ontving tijdens de prijsuitreiking uit handen van Wim Hoogers, voorzitter van de stichting Bedrijvencompetitie Greep naar de Hoorn, een cheque ter waarde van 25.000 euro. Het geld is bestemd voor de inrichting van het Toon Hermans Huis, een opvanghuis voor mensen die met kanker te maken krijgen. Andere doelen die dit jaar een steun in de rug krijgen, zijn kindervakantiewerk Nederweert, harmonie St. Antonius in Weert, Scouting Hubrova, Daalzicht in Heel en AV Weert. Na afloop van de prijsuitreiking trakteerde de Greep naar de Hoorn de deelnemers en publiek op een swingende feestavond met de ludieke Weerter band Harrie & de Gebroeëke Zwiegelkes.


Leave a Reply