22e editie Greep Naar De Hoorn

Zwembad de ijzerenman

22e editie Greep Naar De Hoorn

Categorie : Nieuws

Op zaterdag 9 september vindt alweer de 22e editie plaats van de “Greep Naar De Hoorn” (in de volksmond DE GREEP). Ook dit jaar zullen er naar verwachting een 40-tal deelnemende bedrijven aan de start zich kunnen verheugen op een stevige meerkamp in en rondom het IJzerenman gebied tot in de binnenstad van Weert waarbij zowel het lichaam en het brein nader op de proef wordt gesteld.

Teams
Bedrijven kunnen zich via de website www.greepnaardehoorn.nl inschrijven. Dit jaar kunnen ook kleine zelfstandigen zich verenigen in een speciaal ZZP-team. ‘De Greep naar de Hoorn wil zelfstandigen gevestigd in de regio Weert graag op een leuke manier ondersteunen om hun netwerk te vergroten. Wat is er nu mooier om het sportieve spel te kunnen combineren met het zakelijk netwerk wat de greep met zich meebrengt.’ Aldus Voorzitter Robert Janssen. Teams bestaan uit minimaal 6 tot 10 personen. Aanmelden voor een plek in een ZZP-team kan via kantoor@greepnaardehoorn.nl.

Sponsoring
Inmiddels heeft de stichting door de jaren heen ruim € 600.000,- aan sponsorgelden binnengesleept en gedoneerd aan diverse goede doelen. Geheel belangeloos zetten vrijwilligers, uit voornamelijk serviceclubs uit Weert zich in om er een mooie en sportief uitdagende zaterdag van te maken.

Innovatief Rode draad spel
Naast de meerkamp is er altijd een rdedraadspel dat door de hele dag heen loopt. In het verleden zijn er vele spellen langs gekomen met geluidsfragmenten en foto’s. Dit jaar wordt geadviseerd de telefoons goed opgeladen mee te nemen want er is een vernieuwende App die gaat zorgen voor de nodige extra punten gedurende de dag. Dit maakt het uiteraard extra spannend![/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]Feest
Aan het eind van de dag kan er smakelijk gegeten worden en aansluitend worden de deelnemende partijen verwacht voor de grote uitroeping van de winnaar van De Greep Naar De Hoorn. Het geheel wordt afgesloten met de bekendmaking van de goede doelen en kan er geswingd worden op muziek.

Ervaringen
Naast een sportieve kennismaking met het Weerter-groen biedt de Greep naar de Hoorn ook de mogelijkheid om collega’s mee te maken in een ontspannen omgeving (teambuilding).

Meer informatie
Ben je enthousiast en ben je betrokken bij de organisatie van bedrijfsuitjes, neem dan contact op met Luc Stultiens van de deelnemerscommissie via kantoor@greepnaardehoorn.nl. Ook als zzp’er ben je welkom om contact op te nemen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


twitter